Get Adobe Flash player

Zelf DJ Worden?

Lijkt het je leuk om zelf ook een radioprogramma te maken? Dat kan bij FriendTastic Radio.


De apparatuur die je hiervoor nodig hebt kan beperkt zijn tot een computer/laptop en een microfoon of headset. Natuurlijk kun je ook een stapje verder gaan met een mengpaneel of zelfs een complete studio.


Om zelf dj te worden is een heel klein beetje computerkennis vereist. Ons team zal je graag de helpende hand bieden in de vorm van technische support. Je kunt ervoor kiezen om je programma vooraf thuis geheel op te nemen en dan door te sturen. Mocht je een beetje meer ervaren zijn dan kun je ook van thuis uit je uitzending live verzorgen. Een stabiele internetaansluiting is dan wel een must.


Er zijn geen zware kwaliteitseisen aan verbonden om dj te kunnen worden. Het plezier aan radiomaken en het deel uit willen maken van ons team is belangrijker dan je ervaring op dit gebied. Wel moet je muzieksmaak passen in de stijl van FriendTastic Radio. We willen geen extreme muziekstijlen en ook geen piratenmuziek. Daar zijn diverse collega-stations gewoon veel beter in thuis.


Aan het maken van een radioprogramma bij FriendTastic Radio zijn wel kosten verbonden in de vorm van contributie. Voor het maken van 1 uur uitzending per week bedraagt de contributie 5,-- per maand, wil je 2 of meer uren maken (met een max. van 4 uur per dj per week) dan bedraagt de contributie 10,-- per maand.

Je krijgt dan o.a. de radiojingles ter beschikking en digitaal reclamemateriaal zodat je bijv. via Facebook je vrienden kunt uitnodigen om te komen luisteren.


Tot slot willen we je waarschuwen................ het maken van een radioprogramma is zó leuk dat het bijna verslavend is ;)


Luisteren naar muziek

 Luister Live :
opent in nieuw tabblad


Luister via je favoriete speler op je PC:
Luister met Windows MediaplayerLuister met Winamp

Link aanklikken en opslaan op PC, daarna openen in favoriete speler 


Chat

Chat gezellig mee op de FriendTastic Chat, vul je nickname in, wachtwoord is niet nodigLicentie