Get Adobe Flash player

Ed sidekick van Petra

Ed sidekick van PetraHallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Ed, de side kick van PetrA tijdens Weekend Kriebels op vrijdag.

Het gevoel voor techniek zat er al vroeg in bij mij. In mijn jeugd zat ik al aan radio's en versterkertjes te sleutelen. Dit leverde zo af en toe een flinke tik op van de hoge spanning die op sommige onderdelen stond. In die tijd bestonden er nog geen transistors en werkten radio's nog met buizen, die nu eenmaal hoogspanning nodig hadden. Maar al doende leert men en al gauw repareerde ik de radio's van familie en kennissen. Het was een mooie aanvulling van mijn zakgeld.

Met een stel schoolvrienden runden we als hobby een discotheek en draaiden we op schoolfeestjes en klasse avonden met zelfgebouwde buizenversterkers, die zo mooi blauw oplichtten als het volume opengedraaid werd. Later kwam er een lichtshow bij en hadden we regelmatig een avondje werk.

In mijn middelbare schooltijd waren de lokale zendpiraten heel populair. Die werden dan ook regelmatig uit de lucht gehaald waarbij de apparatuur in beslag werd genomen. Ik zorgde dan voor een nieuwe zender zodat een paar dagen later de uitzendingen hervat konden worden.
Niet alleen het bouwen van zendertjes vond ik leuk, maar ook met het maken van spotjes , jingles en programma's kon ik mij uitleven.

Bij ons thuis stond de radio afgestemd op de zeezenders. Veronica, RNI, Caroline en Radio London waren favoriet. Elke zaterdag zat ik bij de radio met de top-40 lijst en een taperecorder om de laatste hits op te nemen.

Nu ben ik te horen als de side kick in Weekend Kriebels, dus graag tot daar!

Groeten,
Ed.

Luisteren naar muziek

 Luister Live :
opent in nieuw tabblad


Luister via je favoriete speler op je PC:
Luister met Windows MediaplayerLuister met Winamp

Link aanklikken en opslaan op PC, daarna openen in favoriete speler 


Chat

Chat gezellig mee op de FriendTastic Chat, vul je nickname in, wachtwoord is niet nodigLicentie