Get Adobe Flash player

Petra & Ed

PetraHallo luisteraar van FriendTastic Radio,

Ik ben DJ PetrA en ik presenteer iedere vrijdag van 22.00 uur tot 00.00 uur Weekend Kriebels.


Dit doe ik samen met mijn sidekick Ed.
Wij doen dit live, dus verzoekjes kunnen dan altijd aangevraagd worden. Ook kunnen er verzoekjes worden aangevraagd via ons mailadres: petra-friendtastic@mail.comWeekend Kriebels zal een spetter spektakel show worden waar verschillende soorten platen met verschillende muziekstijlen voorbij zullen komen. Zo’n beetje de Top 40 van toen en nu. Dus lekkere knalplaten met een lekkere beat zul je hier ook voorbij horen komen naast de wat rustigere platen.
Gewoon lekkere muziek waarvan je zin krijgt in het weekend… de Weekend Kriebels dus!
Ook hebben we een interactief spel met de luisteraars/ chatters.

Ik zal iets over mezelf vertellen.
Vanaf dat ik een heel klein meisje was, is muziek heel belangrijk voor me. Ik kan rustig zeggen dat ik eigenlijk niet zonder muziek kan.

Ook was ik er al heel vroeg mee bezig.
Werd er een playbackshow op basisschool georganiseerd, dan was ik de eerste die me inschreef en meedeed.
En zo stond ik dan op “het podium” mijn best te doen om allerlei artiesten na te doen.

Mijn interesse in het radio gebeuren zit er ook van kleins af aan al in. De radio stond altijd aan. En als dat niet zo was, dan draaide ik een cassette bandje, een plaat of, wat jaartjes later, een cd.
Op de lokale radiozender lieten ze soms via het televisie kanaal live radio vanuit de studio zien. Dan keek ik gefascineerd hoe de dj een radio programma aan het maken was.
En steeds als ik dat zag dacht ik: “Dat wil ik ook!” Ik heb in die tijd vaak achter mijn cassette deck gezeten met microfoon en mijn cassette bandjes. Dan nam ik de Top 40 op en kondigde ik als 8 jarige “DJ“ zelf de plaatjes aan en af.

Als er vroeger aan mijn gevraagd werd: “Wat wil jij later worden als je groot bent? “ antwoordde ik, terwijl mijn vriendjes en vriendinnetjes brandweer, politie of kapster wilden worden, : “Later als ik groot ben wil ik DJ worden!”
En toen ik midden jaren tachtig een live radio uitzending mocht meemaken en dat hele grote mengpaneel zag staan wist ik het helemaal zeker: DJ worden is mijn droom!

Mijn voorkeur van platen ligt heel sterk in the 80’s. Maar platen uit de 90’s en een goeie (stamp)plaat uit dit tijdperk vind ik ook te gek.

Verder ligt mijn interesse ook in de geluids- en lichttechniek. Een mooie disco met lichtshow neerzetten is echt een kick voor mij!

Hopelijk kan ik je verwelkomen tijdens het luisteren van 1 van de programma’s die ik hier maak samen met Ed.

Groetjes van PetrA.


Luisteren naar muziek

 Luister Live :
opent in nieuw tabblad


Luister via je favoriete speler op je PC:
Luister met Windows MediaplayerLuister met Winamp

Link aanklikken en opslaan op PC, daarna openen in favoriete speler 


Chat

Chat gezellig mee op de FriendTastic Chat, vul je nickname in, wachtwoord is niet nodigLicentie