Get Adobe Flash player

Leo

DJ LeoIk ben dj Leo, geboren op 1 januari 1963 in het mooie plaatsje Nieuw-Loosdrecht. Hier heb ik ook zowat mijn hele leven gewoond en de laatste 2,5 jaar ben ik woonachtig in Arnhem tezamen met mijn lieve vrouw Marjo. 

Muziek is iets waar ik al mee bezig ben sinds dat ik op de middelbare school kwam en is altijd een soort hobby gebleven. 

Qua muziek heb ik een heel brede smaak met een zware voorkeur voor (hard)rock maar hou verder van bijna alle soorten muziek behalve klassiek en alles wat met dance/trance etc te maken heeft.

Ik ben met internetradio in aanraking gekomen via een voormalige kameraad en dat is nu ong 3,5 jaar geleden.

Hoewel ik altijd beweerde microfoonvrees te hebben ben ik toch een keertje overstag gegaan en een keertje ingevallen toen hij verhinderd was. Je raad het al, het virus sloeg toe en ik doe het nog steeds met heel veel plezier.

Je kunt in mijn programma veel pop en rockmuziek verwachten in alle genres en natuurlijk ook uitstapjes naar de anderstalige muziek en populair nederlandstalig. Mocht je hier inbreng in willen hebben kun je altijd een verzoekje doen via de chatroom of de bekende social media. Mailen mag natuurlijk ook en dat kan op leojansen1963@hotmail.com

Ik hoop jullie allemaal te mogen begroeten op mijn vaste uitzendavond en dat is de woensdagavond van 20.00 – 22.00 uurLuisteren naar muziek

 Luister Live :
opent in nieuw tabblad


Luister via je favoriete speler op je PC:
Luister met Windows MediaplayerLuister met Winamp

Link aanklikken en opslaan op PC, daarna openen in favoriete speler 


Chat

Chat gezellig mee op de FriendTastic Chat, vul je nickname in, wachtwoord is niet nodigLicentie